TTS Dosely adagoló

TTS Dosely

A TTS Dosely rendszere a ma ismert technológiák közül a legmodernebb.

Működése a következő:

A Magic kocsin van egy adagolórendszer, amelyet pontosan beállíthatunk annak függvényében, hogy mekkora felületet szeretnénk fertőtleníteni. Amennyiben a TTS Trilogy mopját használjuk akkor 250-300 ml oldatot képes magába szívni a mop, ami 50 m2 felület fertőtlenítésére elegendő, így a mopból csak felét kell beszerezni. Lehetőség van színkodolásra is, úgy , hogy a TTS több színben gyártja ezeket a moppokat.

Nagyon nagy előnye a rendszernek, hogy a szert pontosan tudjuk adagolni a felülethez mérten, így amennyiben kisebb kórtermet kell fertőtleníteni, akkor a kórterem mérete szorozva 5-6 ml szerrel kell beállítani a rendszert.

Nagyon nagy előnye, hogy a kendőket is lehet impregnálni, tehát nem csak a padló fertőtlenítésére gondoltak, hanem a berendezési tárgyak fertőtlenítő lemosása is megoldható a rendszerrel.A rendszer lényege, hogy egy multicolor kupakos kannába betöltjük a bekevert fertőtlenítőszeres oldatot, amelyet a kupakkal lezárva tartunk. Az adagolóval beállítjuk a mennyiséget, amelyet a tálcába tudunk adagolni. A beállítást a mopnak és a felületnek, ill. a feladatnak megfelelően végezzük. A rendszer további előnye, hogy megoldást nyújt a törlőkendők impregnálására is, amelyet a berendezési tárgyak fertőtlenítő letörlésénél használnak.

A rendszer előnye egyértelmű. Az előre impregnált rendszerhez képest a tisztítószer megtakarítás, az időmegtakarítás, valamint a fertőtlenítés hatékonysága.


Tisztítószer megtakarítás, mivel pontosan beállítható az adagolható mennyiség, nincs egy csepp sem, amit pazarolnánk. Időmegtakarítás, mivel az előre impregnálást nem kell elvégezni, az impregnálást a helyszínen végezzük. A fertőtlenítés hatékonysága, mivel a fertőtlenítőszer egy hermetikusan lezárt kannában van, így a hatékonyságából nem veszít.

A Dosely adagoló bármelyik TTS Magic rendszerhez illeszthető, így jól kombinálható. A TTS Magic rendszer jól kombinálható szervízkocsi, amelynek további előnye a kedvező ár mellett, hogy perszonalizálható.Kövessen minket