TTS magic

TTS Magic takarítókocsik

Aki munka szinten takarít, az gyakran találkozhat azzal a jelenséggel, hogy a legtöbb időt nem is a konkrét takarítás viszi el, hanem a különböző mosószerek, felmosóvizek, vagy éppen tárolóedények mozgatása.

Szerencsére a takarítóeszközök szállításának ma már van egy nagyon gyors és praktikus módja: ez a TTS Magic takarítókocsik használata!Higiénikus és könnyen tisztítható. Környezetbarát, mivel teljesen újrahasznosítható elemekből és anyagokból áll.

Rozsdamentes. A modulok könnyű variálhatóságot tesznek lehetővé, amelynek célja, hogy minden körülmények között megfeleljen az üzemeltető igényeinek. Ergonómikus, sajátos kialakítású, a szekrények és pedálok elhelyezkedése, minden a felhasználó könnyű munkavégzését segíti.

A TTS Magic felmosó- és szervizkocsik nagy előnye, hogy számtalan különböző eszközt és tisztítószert lehet szállítani velük egyszerre, ezzel pedig rengeteg időt spórolhatunk meg, a másik pedig az, hogy helyet is spórolhatunk velük. Mivel több szintesek, így függőleges tárolásra is lehetőségünk nyílik, ahelyett, hogy szét kéne hagynunk a munkaeszközeinket magunk körül.A felmosó- és szervizkocsik kerekei úgy lettek kialakítva, hogy jól vegyék a kanyarokat, és remekül alkalmazkodjanak a terep egyenetlenségeihez, ha pedig nagy csarnokok, esetleg raktárak kitakarítása a cél, akkor akár több kocsit is összekapcsolhatunk!

Érdemes még megemlíteni egy remek megoldást, ami a Magic+ modul, amivel különböző TTS Magic elemek kapcsolhatóak össze akár egy kattintással.
Stabil és tartós, emelett kiválóan alkalmazkodik a szintkülönbségekhez vagy küszöbökhöz, így nem akad le és gördülékenyebben megy a szállítási és takarítási folyamat.

kórházhigiénia
Kövessen minket