TTS mini magic

TTS Mini Magic takarítókocsik

A Mini Magic egy kisebb kivitel a régi Magic Line takarítókocsiknál és a nevéből adódóan pont azt a célt szolgálja, hogy a kisebb helyeken való takarítás könnyebben történhessen.

Az újdonság itt még a csatlakozó egység, ami lehetővé teszi, hogy kis helyiségekbe is be lehessen tolni a takarítókocsit, mivel a csatlakozók segítségével a modulok könnyen szétszedhetők.

Ezek a csatlakozók alkalmazkodnak a terep egyenetlenségeihez és a kanyarokat is könnyen be lehet venni a segítségükkel. Ezzel így megoldható akár több kocsi összekapcsolása isHigiénikus és könnyen tisztítható. Környezetbarát, mivel teljesen újrahasznosítható elemekből és anyagokból áll.

Rozsdamentes. A modulok könnyű variálhatóságot tesznek lehetővé, amelynek célja, hogy minden körülmények között megfeleljen az üzemeltető igényeinek. Ergonómikus, sajátos kialakítású, a szekrények és pedálok elhelyezkedése, minden a felhasználó könnyű munkavégzését segíti.A TTS Magic felmosó- és szervizkocsik nagy előnye, hogy számtalan különböző eszközt és tisztítószert lehet szállítani velük egyszerre, ezzel pedig rengeteg időt spórolhatunk meg, a másik pedig az, hogy helyet is spórolhatunk velük. Mivel több szintesek, így függőleges tárolásra is lehetőségünk nyílik, ahelyett, hogy szét kéne hagynunk a munkaeszközeinket magunk körül.

A felmosó- és szervizkocsik kerekei úgy lettek kialakítva, hogy jól vegyék a kanyarokat, és remekül alkalmazkodjanak a terep egyenetlenségeihez, ha pedig nagy csarnokok, esetleg raktárak kitakarítása a cél, akkor akár több kocsit is összekapcsolhatunk!

kórházhigiénia
Kövessen minket